Au iDol SohaGame 1.2 APK MOD Download

If you are interested struggling to find Au iDol SohaGame APK MOD, you in the right place. With this site, we give you Au iDol SohaGame hack unlimited resources or Au iDol SohaGame cheat with ads remover.

Au iDol SohaGame 1.2 cheat screenshots 1
Au iDol SohaGame 1.2 cheat screenshots 1

Editor Review

You have the option to download Au iDol SohaGame Latest APK Mod 1.2. Over 2689 users rating a average 10.0 of 5 about Au iDol SohaGame with 50,000+ install. This mobile game is listed in Casual genre of app store . You could go for a visit to SOHAGAME web-page to discover more regarding the company/the coding guys who developed this game.To install Au iDol SohaGame modified apk, your android device Not require to root. The lowest android os associated with apk mod is Android 4.1、4.1.11 (JELLY_BEAN) and the target one is 27. Au iDol SohaGame apk mod can support small, normal, large, xlarge Screens.

The Languages which Au iDol SohaGame apk mod can Support: ca, da, fa, ja, ka, pa, ta, nb, be, de, ne, te, af, bg, th, fi, hi, si, vi, kk, mk, sk, uk, el, gl, ml, nl, pl, sl, tl, am, km, bn, in, kn, mn, ko, lo, ro, sq, ar, fr, hr, mr, sr, tr, ur, bs, cs, es, is, ms, et, it, lt, pt, eu, gu, hu, ru, zu, lv, sv, iw, sw, hy, ky, my, az, uz.

Au iDol SohaGame APK MOD Permissiom From APK File:

OTHER

Allows applications to read network sockets.

Allows applications to access information regarding networks.

Allows using PowerManager WakeLocks to keep processor from sleeping or screen from dimming.

Download APK MOD

Online Hack

About Au iDol SohaGame

Au iDol SohaGame 1.2 APK MOD DownloadTÍNH NĂNG ĐẶC SẮC
Game âm nhạc đẹp nhất 2019, nhìn là mê, chạm là phê: Đồ họa 3D của Au iDol được đánh giá là đẹp và lạ bậc nhất dòng game âm nhạc hiện nay. Thiết kế nhân vật theo hơi hướng anime sắc nét đến từng chi tiết, một lần nhìn là một lần yêu.
Tái hiện thời hoàng kim của dòng game âm nhạc: Bất cứ ai cũng có thể dễ dàng làm quen với Au iDol bởi đây là tựa game mô phỏng cơ chế căn perfect hoàn thiện bậc nhất hiện nay. Đắm mình trong hơn 100 bài nhạc hot nhất trên toàn thế giới và phô diễn những vũ đạo được mô phỏng 100% với bản gốc, còn điều gì tuyệt vời hơn thế?
Thời trang khủng, nhiều, đẹp và độc nhất 2019: Không chỉ là game vũ đạo, Au iDol còn biến giấc mộng ngôi sao của người chơi trở thành hiện thực với kho thời trang đồ sộ bậc nhất hiện nay. Quần, áo, váy, giày, phụ kiện, trang sức - bạn nghĩ thế đã là nhiều? Au iDol có hẳn cả hệ thống Thú Cưỡi độc nhất vô nhị của dòng game âm nhạc hiện nay cơ!
Combo 3 trong 1: Vũ Công - Người Mẫu - Nhà Thiết Kế: Còn gì tuyệt vời hơn khi được mặc trên người những bộ trang phục do chính tay mình thiết kế? Chỉ bằng những thao tác đơn giản, các game thủ Au iDol đã có thể trở thành những Stylist thực thụ, ghép nguyên liệu, may phục trang và tự tin sải bước dưới ánh đèn sân khấu, thậm chí là “đọ sắc” với các thiết kế từ game thủ khác.
Hẹn hò thả thính, “don’t care giới tính: Gặp gỡ, hẹn hò và kết đôi giờ đây lãng mạn hơn bao giờ hết, hãy để Au iDol dẫn lối cho tình yêu của bạn với cơ chế kết hôn đồng giới cực hiếm trên mobile. Gặp là thích, thích là nhích, nam - nam hay nữ - nữ gì cũng đều thỏai mái thể hiện tình cảm nhé!
Đấu thời trang - Khi những gì bạn mặc cũng chính là đẳng cấp: Vượt qua hàng loạt những cuộc thi mix đồ theo những concept vô cùng đa dạng để làm chủ cuộc chơi, trở thành ngôi sao mới.
------------------------------------------------
Cấu hình tối thiểu:
- Hệ điều hành: Android 5.1.1 trở lên
- Chip: 4 core
- Ram: 2 GB trở lên

Au iDol SohaGame 1.2 cheat screenshots 2
Au iDol SohaGame 1.2 cheat screenshots 2

If you want to get new and the latest Casual game APK Mod Download related with Au iDol SohaGame please save AndroidsApkMod.com and share my website to any and all of your buddies by your facebook account like facebook,twitter/instagram etc, and i try my best to give you frequently update with fresh and new Casual game Cheat generator tool file. Hope you enjoy staying here. and many thanks.Download Au iDol SohaGame 1.2 APK Mod in your pc or laptop by clicking Download button above. Keep in mind to rate and comment if you do in fact interest with this Au iDol SohaGame 1.2 APK MOD Download.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *